Naslovnica
O nama
Povijest tvrtke
Misija i vizija tvrtke
Katalog proizvoda
Novosti u ponudi
Sustavi za strojno nijansiranje
Naši dobavljači
Savjeti stručnjaka
Velekem Partner Card
Dizajn interijera
Veleprodaje
Maloprodaje
Kontakt
Impressum

Tražilica

Anketa
Koliko ste zadovoljni sa uslugom i ponudom u prodajnim centrima Velekema?

Naši dobavljači

   
 

 

Bifix d.o.o.
U 30 godina iskustva, jednostavnost primjene i kvaliteta bile su osnovne smjernice tvornice kemijskih proizvoda Bifix iz Buja.
Danas asortiman Bifixa obuhvaća toplinske fasadne sustave, mineralno ukrasne premaze, boje za unutarnje zidove, premaze za fasade te ljepila za keramiku.
http://www.bifix.hr/

 

 

Chromos Svjetlost d.o.o.
Chromos Svjetlost uz svoju stogodišnju tradiciju proizvodnje boja i lakova ulaže u napredak tehnologije i proizvoda koji konkuriraju na domaćem, ali i inozemnom tržištu.
Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je i na zahtjevnim inozemnim tržištima, pa bilježe sve značajnije rezultate i na području izvoza.
http://www.chromos-svjetlost.hr/

 

 

  

Hempel d.o.o.
Hempel je svjetski poznati proizvođač  visokokvalitetnih premaza za zaštitu brodova. Hempel Umag je tvornica s certifikatom o kontroli kvalitete ISO 9001/2000 i slijedi svjetske ekološke trendove.
www.hempelyacht.hr

Henkel d.o.o.
Henkel, čije je sjedište u Düsseldorfu u Njemačkoj, ima oko 50 000 zaposlenika širom svijeta, a kupci vjeruju Henkelovim robnim markama i tehnologijama. Henkel djeluje na tri strateška poslovna područja: održavanje doma, osobna njega, i ljepila, brtvila i tretmani za površine.
http://www.henkel.hr/

 

 

HIDROIZOLACIJA KATRAN d.o.o
U izolacijama nadzemnih objekata tvrtka KATRAN nudi recepture i sustave poštujući građevinsko-fizikalne zakone, pravilno dimenzioniranje slojeva opuštanja i parne brane te pravilno rješavanje svih detalja završetaka hidroizolacija.
Kod problema održavanja, sanacije i obnove hidroizolacijskog sustava ravnih površina usvojena su jednoslojna i dvoslojna rješenja s polimerom modificiranim bitumenskim trakama.
http://www.katran.hr/

Iskra d.d. kemijska industrija
Tvrtka proizvodi široku paletu kemijskih proizvoda visoke kvalitete od kojih posebno mjesto zauzimaju materijali za graditeljstvo, temeljne i završne boje za metal, premazna sredstva za zaštitu i impregnaciju drva, sredstva za zaštitu te njegu podnih obloga i namještaja, sredstva za pranje i njegu u domaćinstvu, autokozmetika te program svijeća.
http://www.iskra-zelina.hr/

 

 

 

 

 

 

 

 

Lechner S.P.A.                                                                         Lechner je obiteljska tvrtka čiji počeci sežu daleko do 1920. godine kada je tvornica proizvodila smole. Kasnije, tijekom 60-tih godina proizvodnja je proširena na građevinska ljepila. Kroz godine se tvrtka profilirala u asortimanu za postavljanje, lakiranje i održavanje drvenih podova, a usporedno s tim i u proizvodnji ljepila za elastične podove sa značajnim tržišnim udjelima. Zahvaljujući fleksibilnosti, profesionalnosti i stalnom unapređenju proizvoda novim tehnologijama Lechner Spa je danas vrlo važan proizvođač u segmentu pripreme podloga i ljepila za drvene podove kao i za PVC, tepihe, linoleum i gumene podove te umjetnu travu. http://www.lechnerspa.it

 

 

Niveta tvornica četaka d.d.
Tvornica četaka Niveta d.d. je orijentirana krajnjem potrošaču, osluškujući njegove zahtjeve i potrebe.
Redovna proizvodnja obuhvaća preko 400 različitih artikala podijeljenih u 5 osnovnih grupa: osobna higijena; spužve, četke i metle za domaćinstvo; hoby i industrijski program, kistovi, valjci i četke za ličenje; drvena galanterija
http://www.niveta.hr/

Pennelli Tigre
Talijanski proizvođač Pennelli Tigre proizvodi sve vrste soboslikarskih četki, kistova, valjaka te ostalog soboslikarskog alata.
http://www.tigre.it/

Plastform d.o.o.
Tvrtka Plastform d.o.o. osnovana je 1992. godine, a osnovnu djelatnost čini proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu.
http://www.plastform.hr/

Samoborka d.d.
Proizvodni program Samoborke podijeljen je u dvije temeljne skupine proizvoda. U prvoj grupi su žbuke, premazi i ljepila, dok drugu čine betonska galanterija, opločnici i kanalizacijski-betonski sustav "šaht-cijev".
U Samoborki s ponosom ističu da je njihovo glavno opredjeljenje visoka kvaliteta ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda, u što se i sami možete uvjeriti.
http://www.samoborka.hr/

Sika Croatia d.o.o.
Sika paletu proizvoda čine dodaci za betone i mortove, specijalni reparaturni i hidroizolacijski mortovi, sustavi za ojačanje konstrukcija, industrijski podovi, mase za brtvljenje, ljepila, sustavi hidroizolacijskih folija te specijalni materijali za zvučnu zaštitu i ojačanje. Sika proizvodi koriste se u građevinarstvu, autoindustriji (osobna vozila, kamioni, autobusi, vlakovi i tramvaji), metalnoj industriji (ventilacija, grijanje i hlađenje, bijela tehnika, kontejneri, plinomjeri) i nautici.
http://www.sika-croatia.hr/