sve na jednom mjestu 

Mobirise

Chromos Svjetlost

CHROMOS SVJETLOST je hrvatska tvornica boja i lakova iz Lužana, čija tradicija na ovom prostoru datira još iz davne 1920.g. Tradicija, iznimna kvaliteta i prilagodljivost zahtjevima tržišta, glavne su značajke kompanije koja je uvijek u skladu s najnovijim trendovima i tehnološkim dostignućima.

Chromos Svjetlost nudi široki asortiman boja i lakova, proizvode za zaštitu drva i metala, fasade, impregnacije, žbuke, lazure, temeljne boje za beton i zaštitu zidova. 

Mobirise
Hempel

Od mostova i brodova do elektrana i domova, već više od 100 godina, Hempelove premaze možete pronaći diljem svijeta. Oni unose boju u naše domove, štite imovinu i opremu od korozije produljujući njezin životni vijek i povećavajući povrat ulaganja.

Mobirise

Henkel

Zahvaljujući snažnim brendovima, inovacijama i tehnologijama, Henkel zauzima vodeću poziciju u trima poslovnim jedinicama u industrijskom i potrošačkom poslovanju.

Henkelova poslovna jedinica Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije) svjetski je predvodnik na tržištu ljepila – u svim industrijskim segmentima diljem svijeta. Od svojeg osnutka 1876. godine Henkel broji više od 140 godina uspješnog poslovanja te zauzima najviši položaj prema mnogim međunarodnim pokazateljima i ljestvicama. 

Mobirise

Fragmat 

FRAGMAT H d.o.o. je osnovan 2012. godine preuzimanjem proizvodnog programa tvrtke OKIPOR d.o.o. kao prve, vodeće i najveće tvrtke u Republici Hrvatskoj na području tehnologije i proizvodnje toplinsko-izolacijskih proizvoda od polistirena. Slijednik je tvrtke VARPING d.o.o., prvog i jedinog proizvođača ploča od vlakana drvene vune i kombi ploča.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja Drvolit i Kombi ploča te toplinsko izolacijskih ploča i ambalaže od EPS-a. Tvrtka je također ovlašteni zastupnik grupacije FRAGMAT u distribuciji hidroizolacijskih materijala na bazi bitumena, toplinskih ploča od ekstrudiranog polistirena (XPS) i toplinskih ploča i sustava podnog grijanja koji se proizvode unutar grupacije FRAGMAT. Grupacija FRAGMAT iz svog proizvodnog asortimana nudi tržištu proizvode za izolaciju građevinskih objekata od temelja do krova. 

Mobirise

Knauf Insulation

Knauf se ubraja u vodeće proizvođače građevinskog materijala i građevinskih sustava u Europi i svijetu. Njihovi proizvodni pogoni i prodajne organizacije prisutne su na pet kontinenata, u preko 60 zemalja te 150 gradova i mjesta diljem svijeta.
Knauf tvornice proizvode moderne sustave suhe gradnje, sustave za fasade i toplinske izolacije, tekuće estrihe i podne sustave, žbuke, proizvode za polaganja keramike te strojeve i alate za uporabu ovih građevinskih proizvoda. Ime Knauf u mnogim zemljama i danas predstavlja sinonim za gips.
 

Mobirise

Samoborka

Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.
Prednost blizine tržišta i skraćivanje rokova isporuke, omogućili su tvrtki Samoborka d.d. da se pozicionira kao vodeći proizvođač građevinskih materijala u regiji, što svojom kvalitetom i tradicijom svakako zaslužuje. 

Mobirise
Lechner

Lechner je talijanska tvrtka s više od 100 godina poslovanja. Specijalizirana je za proizvodnju ljepila za građevinarstvo i cjelokupnog programa za parkete (primeri, ljepila, PU sustavi za lakiranje) gdje je prepoznata kao jedan od vodećih brandova u branši. 

Mobirise

Sika

Kompanija Sika Croatia d.o.o. osnovana je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika iako su Sika proizvodi prisutni na ovim prostorima još od sredine 20. stoljeća.
Svojim rezultatima, ponašanjem i odnosom prema partnerima, Sika je izgradila izuzetnu reputaciju pouzdanog partnera sa širokim spektrom rješenja koja se koriste u različitim područjima. Njihovi partneri su građevinska poduzeća i specijalizirani izvođači građevinskih radova, skladišta građevinskog materijala, DIY centri, dućani boja i lakova, arhitekti, dizajneri, inženjeri, investitori, proizvođači plovila, vozila, stakla, sendvič panela i ostali. 

Mobirise

Ediltec

EDILTEC® proizvodi sustave termo izolacijskih ploča od 1989. godine. Izolacijski materijali dizajnirani su za najteže zahtjeve, kao npr. prilikom izgradnje hladnjače. EDILTEC® je jedan od vodećih proizvođača u Europi, posebno na polju izolacijskih materijala od ekstrudiranog polistirena. Proizvodnja je u skladu sa standardima harmonizirane europske Norme EN 13164 te su svi proizvodi proizvedeni na ekološki prihvatljiv način, koristeći CO2 i bez uporabe HBCD te bilo koje druge tvari štetne za klimu.

Mobirise

Bifix

BIFIX d.o.o. iz malih Buja u Istri, osnovan je sada već davne 1973. godine u nekadašnjoj državi kao poduzeće u sklopu tadašnjeg Buje Export-a, s idejom proizvodnje proizvoda za građevinarstvo. Početkom 80-ih godina 20.-og stoljeća, zahvaljujući vlastitom I&R, osniva se novi sektor – proizvodnja aditiva i bojila za plastiku (komercijalnog naziva Masterbatch). Masterbatchi su tada bili poprilično avangardni proizvod, koji su na globalnoj razini proizvodile isključivo velike kompanije (BASF, Du Pont).
Danas Bifixovu paletu proizvoda za građevinarstvo čini više od 70 različitih proizvoda . 

Mobirise
Ivero

Ivero se od svog osnutka 1992. godine pa do danas razvio u vodećeg proizvođača i distributera kemikalija. Prodajni asortiman obuhvaća kemikalije industriju, ugostiteljstvo, vodoopskrbu, energetiku, obrtništvo i domaćinstvo.
Iz vlastite linije proizvoda izdvajaju se sredstva za održavanje bazenskih voda te široka paleta sredstava za čišćenje.
Poduzeće Ivero zastupnik je i svjetski poznatog proizvođača ulja i maziva te sredstava za metalurgiju. 

Mobirise
Loba 

Oplemenjivanje, čišćenje i njega parketa i drvenih podova već 100 godina predstavljaju glavnu djelatnost LOBE. Trenutačno, grupacija LOBA zapošljava skoro 130 zaposlenika od koji se 100 nalazi na lokaciji Ditzingen. Klijentima u više od 60 zemalja svijeta nude tehničku izvrsnost, visokokvalitetne proizvode i jedinstvenu uslugu, što je njihova svakodnevna motivacija – još od 1922. godine. LOBA On Top!

Mobirise

Knauf Insulation

Knauf Insulation je jedan od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu, koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji. Osnovani 1932. godine, Knauf je obiteljska tvrtka multinacionalnog proizvođača građevinskog materijala i građevinskih sustava. Izvorno su proizvodili konvencionalne gips materijale, a danas isporučuju sustave i kompletna rješenja za objekte diljem svijeta.

Mobirise

Vibac 

VIBAC Grupa je multinacionalna tvrtka i jedna od vodećih svjetskih kompanija u industriji samoljepljivih traka osjetljivih na pritisak (PSA) i specijalnih folija za pakiranje (BOPP).
Sa 6 proizvodnih pogona diljem Europe i Amerike , Grupa opslužuje zahtjevne industrijske grane, uključujući hranu i piće, FMCG, pakiranje i označavanje, transport i logistiku, graditeljstvo, automobilsko tržište, bojanje i uređenje i e-trgovinu. 

Mobirise

Penneli Tigre

Tvrtka proizvodi širok asortiman alata za slikanje i ukrašavanje, od kistova različitih vrsta, veličina i oblika, s prirodnim i sintetičkim vlaknima do valjaka, mini valjaka, specijaliziranog alata i pribora za slikanje .

Tradicija koja traje više od 50 godina , stručnost tvrtke i know-how koji se razvijao kroz tri generacije zajedno s visoko motiviranom radnom snagom koja se fokusira na kvalitetu i poboljšanje proizvoda, čine Pennelli Tigre vodećom tvrtkom na tržištu alata za bojanje . 

Mobirise

VMD

Tvrtka VMD Italia osnovana je 1994. godine i razvila je vlastitu proizvodnju u dijelu aerosola, fokusirajući se na tehničke proizvode za automobilsku industriju, a zatim i na tehničke proizvode koji se uglavnom koriste u industriji hardvera i lakirnicama do različitih područja primjene. VMD-ov laboratorij neprestano istražuje i razvija inovativne tehnologije. Postaju sinonim za napredak, uslugu i kvalitetu, kao i jedan od najvažnijih svjetskih lidera u proizvodnji sprejeva i otapala.

Mobirise
Mastici Vottero

MASTICI VOTTERO osnovan je 1982. godine, započevši s proizvodnjom kitova za staklo.
Nekoliko godina kasnije, istraživanje inovativnih materijala rezultiralo je proizvodnjom jednokomponentnog brtvila. Veliki dio resursa ulaže se u inovacije, istraživanje i rješenja po mjeri potreba kupaca. 

Veleprodaja
 • ZAGREB
 • BJELOVAR
 • OSIJEK
 • PULA
 • SLAVONSKI BROD
 • SPLIT
 • VARAŽDIN
 • ZADAR


Maloprodaja
 • ZAGREB
 • BJELOVAR
 • ĐAKOVO
 • IMOTSKI
 • KOPRIVNICA
 • LUDBREG
 • OSIJEK
 • SLAVONSKI BROD
 • VARAŽDIN
 • VINKOVCI
 • VODICE
 • ZADAR


Kontakt - ZG

Dubrava 264B
Tel:  ++ 385 1 6171 333

Prati nas: